beautybyrakraten.se

Bland rynkor, rosacea och myndighetsvardag - tips för 35+-are som vill ha genvägar i skönhetsdjungeln

Fantastiskt besök på Stockholm Beauty Week

Allmänt, Hudvård, Make up, Personligt, smink Stockholm Beauty Week, skönhetsmässa Permalink0
Jag har varit på många mässor, och främst båtmässor eftersom jag ju jobbar med båtlivsfrågor, men även någon friluftslivsmässa och vildmarksmässa och en och annan vin- och spritmässa. Men den här veckan har jag tillbringat två dagar på en mässa som utifrån mitt intresse är i en helt annan liga, nämligen Stockholm Beauty Week! 💕 Det är en mässa där man träffarmånga likasinnade som också de brinner för allt inom skönhetsvärlden, som hudvård, make up, behandlingar och wellness. Genom trevliga samtal med utställare, workshops, mingel och föreläsningar är jag nu fullproppad med inspiration och ny kunskap och jag kommer försöka dela med mig av så mycket som jag kan här på blogg, på min Instagram och på min Youtube kanal. 


(null)
Mässan var på Norra Latin i Stockholm 

(null)

(null)

Mässan var full av utställare med drivna företagare inom skönhet och produkter i regnbågens alla färger, som att befinna sig i en gigantisk godisbutik 🥰
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Men trots alla härliga burkar med bodylotion, små flaskor med serum, lyxiga franska tvålar och fantastiska paletter med ögonskuggor tyckte jag att det allra roligaste var att få träffa mina beautynörds-vänner på riktigt. De drivna, duktiga och vackra kvinnor som jag sedan jag började med Beautybyråkraten för några år sedan bara träffat i den digitala världen. Jag fick bla äran att hänga med Anna, som jsg tidigare känt som Hudvårdtest, på det franska minglet.
(null)

(null)

(null)

Jsg blev glatt överraskad att att få en kram av Katrin, som i den virtuella världen varit känd för mig som Mogna Persikan. 
(null)

(null)

Jag sprang lite hastigt på fina Amanda, som för mig hetat Mandydoeshermakeup, och som var precis lika snygg som i sitt flöde med superproffsig make up. 

I Dr Belters monter träffade jag till min stora glädje både Elina och Jan, som inte någon av dem ju heter Dr Belter men som arbetar med det märket här i Sverige. 
(null)

(null)

Och såklart många många fler, och jag hoppas jag får träffa er andra härliga likasinnade människor framöver, kanske på ett beautyevent någonstans i världen 🥰
Sist men inte minst, stort tack till de duktiga arrangörerna med trevliga och driftiga Maria Forssén i spetsen!
(null)

Till top