beautybyrakraten.se

Bland rynkor, rosacea och myndighetsvardag - tips för 35+-are som vill ha genvägar i skönhetsdjungeln

Imponerande entreprenörskap inom skönhetsbranschen

Allmänt, Skönhetsbranschen Entreprenör, Inspiration, Mitas Mat, More Cosmetics, Skönhetsbranschen, Stockholm Beauty Week Permalink1
Idag när jag skriver detta inlägg är det Nationella entreprenörsdagen. Jag blir alltid så imponerad och inspirerad av människor som är entreprenörer och har ett driv och ett mod som ibland går bortom vad som kanske anses vanligt eller kanske till och med normalt. Att man har en vision och dröm som man genom olika mer eller mindre framkomliga vägar försöker uppnå. Min pappa är ett exempel på en sådan person, som ständigt är öppen för nya idéer och nog sällan använt ordet "nej" i sitt liv. Jag hoppas jag åtminstone fått en del av den egenskapen för livet blir liksom lite roligare och mer intressant om man vågar säga "ja" till nya utmaningar och möjligheter.
 
Inom skönhetsbranschen finns det också en hel del människor som är entreprenörer, och dessutom inom ett väldigt härligt område 😍 Jag har träffat på ett antal kvinnor i denna bransch som alla har imponerat stort på mig så jag tänkte ta tillfället i akt och bjuda även er på den inspiration de har gett mig.
 
Först ut är Nina Westlund, som är grundare och VD för det svenska företaget More Cosmetics.
 
Hon hade arbetat tio år i skönhetsbranschen och fick upp ögonen vilket slöseri det är med paletter av olika slag. Framförallt ögonskuggspaletter, där de flesta kanske använder 3-4 av skuggorna men resten blir oanvända. Då föddes idén med hennes företag More Cosmetics där More Palette spelar huvudrollen. Det är alltså en tom sminkpalett med en stark magnet i botten. Sedan kan man själv välja vad man vill ha för sminkprodukter i sin palett, tex just de ögonskuggsnyanser man faktiskt använder, eller den rouge, highlighter eller bronzer man har som favorit för tillfället. De flesta små "pannor" som är i metall går att sätta i i paletten, men More Cosmetics säljer även de superfina och väldigt pigmenterade Paris Berlin produkterna. När en panna med produkt är slut, slänger man bara den och sätter in en ny, vilket minskar både onödig konsumtion och avfall.
 
Paletten går att stänga och är smidigt att ha med på resan. More Palette utmärker sig från liknande paletter då den är påbyggbar med flera våningar, för de som har många olika sminkfavoriter 😊
Nina är dessutom väldigt trevlig och proffsig och en grym förebild för unga kvinnor som vill ta klivet mot att starta sitt egna företag tycker jag.
 
 
Den andra entreprenören jag vill berätta om är Mita, som är personen bakom företaget Mitas mat.
 
 
Mita har ett brinnande intresse för att alla ska lära sig hur man behöver ge sin kropp rätt bränsle för att kunna må bra. Med hjälp att Mitas mat kan man få hjälp att enkelt laga mat som är både hälsosamma, medvetna, klimatsmarta och till och med trendiga 🤗 Hon säljer sin hälsosamma mat både i vacuumpåsar som man sedan enkelt bara värmer, och även torrvaror så som exempelvis musli, fröknäcke, krossat psylliumfröskal och mycket mycket mer. Dessutom till väldigt överkomliga priser tycker jag.
 
 
Mita själv är väldigt kunnig och engagerande som person och fick mig att vilja bli åtminstone lite snällare mot min mage.
 
 
Båda dessa entreprenörer Nina och Mita, hade jag äran att få träffa på skönhetsmässan Stockholm Beauty Week, i sällskap med många fler som också är källor till inspiration för mig och säkert otaliga andra.
Ja, jag hoppas att jag själv någon dag kan få sälla mig till skaran och kunna kalla mig entreprenör. Men egentligen är jag nöjd att på avstånd kunna beundra de som har tagit klivet och gjort verklighet av sin idé och oftast även passion. Fortsätt kämpa på!
#1 - - Mason Jones:

Hey!

Do you want to increase sales for your business 24/7?

If so, you have to grab people’s attention quickly. And there’s nothing like a catchy explainer video to do the trick!

I have an exclusive offer available for the first 20 people that act on this message today, but you must act fast.

While you would normally pay as much as $600, or probably even $1,000, for a 60-second video like this, I am providing the same service for only $97.

Don’t be fooled by the price, we create high-quality videos, and you can see samples or order now at: https://bit.ly/explainer-animation-promo

Not sure if you caught it, but this offer is only good this week, for the first 20 clients, so you need to order now, before you miss out.

Again, this $97 promotion is for a 60-second explainer video and is for this week only. Don’t miss out!!!

Click Here Now To Watch The Animated Video That We Created To Explain It All
---> https://bit.ly/explainer-animation-promo

Cheers,
Mason Jones
Explainer Animation Studio

Till top