beautybyrakraten.se

Bland rynkor, rosacea och myndighetsvardag - tips för 35+-are som vill ha genvägar i skönhetsdjungeln

Annabelle Minerals - användarvänligt smink jag är glad att ha upptäckt

Allmänt, Make up, Mineralmakeup Annabelle Minerals Permalink1
Jag har testat en hel del olika mineralsminkmärken och blir lika överraskad varje gång, hur kan ett torrt pulver bli ett med huden och ge en så fin sammetslen finnish? När jag var på skönhetsmässan Stockholm Beauty Week träffade jag på det för mig tidigare okända make up märket Annabelle Minerals och blev genast intresserad av att testa om deras mineralsmink levde upp till det de utlovade. 
När min beställning anlände gjorde den det i stil! I miljövänliga kartonger, snygga dessutom!
 
 
Nu har jag testat en hel sminkrutin med bara Annabelle-produkter och jag har även spelat in en video som ligger på min youtubekanal Beautybyråkraten om ni vill se i bild hur sminket ser ut på. 
 
  • Vi börjar med concealern - Mineral concealer, som finns i 19 nyanser. I videon använde jag en platt borste och klappade in concealerpudret på de röda områdena i mitt ansikte. Det blev täckande och bra resultat, men tog lite tid. Efter det har jag fått tipset från Annabelle att istället borsta in concealern med en kabukiborste, då blir det lika hög täckning och ett jämnare resultat på ett större område snabbt. Så nu är det så jag gör och det går jättebra :) Däremot ska concealern inte användas för att ljusa upp under ögonen på grund av innehållet, utan där använder jag foundationen.
 
  • Efter concealern är det dags för den riktiga stjärnan - mineralouderfoundationen! Den finns i tre varianter: Täckande, uppljusande och nedmattande. Jag som gillar när det är fin täckning har just den täckande varianten. Jag använder den genom att knacka ut lite produkt i locket och sedan. borsta in det i ansiktet i cirkulära rörelser, med Annabelles mjuka flat top borste. Den borsten går dessutom att fälla in så den är perfekt att ha med sig på resan.
Det funkar jättebra att borsta in denna foundation och man kan välja täckningsgraden själv då den går att bygga upp. 
 
 
Om man tycker att puderfoundationen blir lite för torr mot huden, tex på vintern, kan man även blanda den med lite vatten eller olja och vips så har man en flytande mineralfoundation!
 
På denna bild har jag använt foundationen som flytande på den sidan som är höger i bild och i pudrig form på den vänstra.
 
Jag tycker det är lättare att få foundationen jämn när den är i puderform, men är kanske en vanesak. Annabelle tipsade mig att man även kan ta en fuktig beautyblender och doppa i puderfoundationen och sedan applicera i ansiktet. Den varianten har jag ännu inte testat.
 
  • Sedan är det dags för bronzer, rouge och highlighter som alla ger ansiktet färg och liv. Egentligen är det två rouge jag har - Honey och Rose. Men Honey är brunguldig nyans så den är perfekt som bronzer. Rose är den perfekta rougen med en frisk rosa nyans. Highlightern heter Diamond glow och är en superfin produkt som ger et glow på kindbenen i ljusguldig nyans.
  • Efter att ansiktet har livats upp är det ögonens tur. Jag har en jättefin ögonskugga från Annabelle: En lerögonskugga i färgen Ice Tea, som är en härlig orangebrun färg. Lerskuggan är så skonsam att den kan användas även för de med extra känsliga ögon och de som har linser. Tillsammans med den har jag Annabelle ögonpenna i den mörkbruna nyansen Pine. Det är en precis lagom krämig kajal som är lätt att applicera både ovanför fransarna och på vattenlinjen, och den sitter sedan kvar hela dagen utan att lägga sig under ögat.
  • Jag har även en liten härlig burk med mineraliska pigment, ett glitter som man försiktigt kan lägga ovanpå ögonskuggan eller helt enkelt var som helst som man vill ska glittra! Jag har nyansen Sunstone och den är magisk.
 
 
  • Sist men inte minst jag jag den perfekta läpprodukten, en lättanvänd läppenna som man målar på hela läpparna och inte bara konturerna. Jag har nyansen Clover och pennan gör läpparna mjuka och återfuktade samtidigt som de får en vacker färg och lagom glans.
 
 
Sedan är jag redo för vilken vanlig dag eller fest som helst, och det känns extra bra att veta att sminket är skonsamt för huden och inte täpper till porerna som en del annat smink kan göra.
 
 
Alla produkterna finns på Annabelleminerals.com
Och jag måste avsluta med att hylla de väldigt praktiska burkarna som nästan alla deras produkter kommer i, som är återförslutningsbara så inget puder läcker ut om man har dem i väskan! 
 
#1 - - Mike Marlow :

Hello

I have just analyzed beautybyrakraten.se for its SEO metrics and saw that your website could use a push.

We will increase your SEO metrics and ranks organically and safely, using only whitehat methods, while providing monthly reports and outstanding support.

Please check our pricelist here, we offer SEO at cheap rates.
https://www.hilkom-digital.de/cheap-seo-packages/

Start increasing your sales and leads with us, today!


regards
Mike Marlow

Hilkom Digital Team
support@hilkom-digital.de

Till top