beautybyrakraten.se

Bland rynkor, rosacea och myndighetsvardag - tips för 35+-are som vill ha genvägar i skönhetsdjungeln

Vårfina naglar, lite i förskott för ökad vårkänsla!

Allmänt, Drinkar, Make up, Personligt fredagsskål, nagellack, naglar, vår, vårfärger, vårkänslor Permalink0
Det är bara slutet av januari men jag känner mig redan sugen på att våren ska komma och allt härligt som den för med sig i form av ljus, värme, vårfärger i smink och kläder och helt enkelt en ny energi. Utöver detta hoppas jag innerligt att våren även för med sig ett slut på pandemin så man kan få börja leva fullt ut istället för att begränsa både umgänge och aktiviteter. Här i Mjölby har vi lite snö men faktiskt även lite sol och strålarna värmer skönt. 
 
 
För att få lite vårkänsla har jag fixat mina naglar med Depends nya vårkollektion Spring Nailpolish 2022, Iconic. Det är jättefina nyanser i rosa, lila, gult, blått och grönt. Och som pricken över i har de härliga namn med inspiration från några av tidernas främsta stilikoner; Breakfast with Hepburn, All about Bardot, Drop dead georgeous, Madonna moment, Marilyn who? Twigg it, Just like Jackie och Steal the look. De är väldigt lätta att måla på och riktigt bra budgetlack tycker jag!
Nagellacken finns här: KOLLEKTIONSBOX 7DAY ICONIC – Depend Cosmetic
 
 
De är så kallade Hybrid polish, vilket innebär att de ska användas som ett steg 3 tillsammans med Depends Starter kit.
 
 
Så här beskriver de hur man ska göra för att lacket ska sitta fint i 7 dagar;
 
När du applicerar Depend 7day BASE, POLISH och TOP gör du alltid alla 10 naglarna i en följd.

1. Rengör naglarna med Depend 7day CLEANSER. Vänta 30 sek så att ytan är helt torr.
2. Applicera 7day Protecting BASE på alla naglarna. Börja på lillfinger (från höger eller vänster).
3. Därefter kan du direkt applicera det första lagret av 7day Hybrid POLISH.
Vänta för säkerhets skull 30 sekunder innan lager 2 av Hybrid POLISH appliceras.
Vänta även här 30 sekunder extra innan du applicerar 7day Hybrid TOP.
4. Du avslutar med att applicera Hybrid TOP i två lager. Vänta 3 min innan du applicerar sista lagret av Hybrid TOP. Efter 5 min är 7day-behandlingen torr så att du kan vidröra lackytan.
Hela behandlingen tar 15-20 min beroende på hur van du är vid att lacka.

Så här gjorde jag;

 

Så, eftersom jag även hade Starter Kitet hemma följde jag dessa instuktioner punkt till pricka och det blev väldigt fint måste jag säga. Jag valde den ljuslila färgen Marilyn who? på de flesta naglarna, men för att busa till det lite tog jag istället den dovt rosa färgen All about Bardot på tre av naglarna. Det blev en väldig glansig och fin finish så nu återstår bara att se om det ser lika fint ut om en vecka... ✊

 
 

Det blev ett besök till Mjölbys enda galleria på lunchen igår, Galleria kvarnen, och på Kappahl hittade jag en jättesöt ljuslila tröja på slutrean så den var jag bara tvungen att köpa 😊 Den blev jättefin till de lila naglarna och gav ytterligare vårkänsla. Tröjan, naglarna och min nypåfyllda energi firades med en fredagsskål som var tänkt att även den skulle bli lila/rosa men som istället blev gul eftersom det jag trodde var blodapelsiner visade sig vara vanliga apelsiner! Men den var väldigt god och kändes på gränsen till nyttig så den kan jag ändå starkt rekommendera - Orange Gin Sour.

 
 

Ha en fortsatt fin helg, nu ska jag ta ut en ostkaka ur ugnen som får bli lördagsfikat.

Till top