beautybyrakraten.se

Bland rynkor, rosacea och myndighetsvardag - tips för 35+-are som vill ha genvägar i skönhetsdjungeln

Skönhetssömnen är över - Bloggen är återuppstånden! Besök på Daisy Beauty Expo...

Allmänt, Hudvård, Make up, Personligt, smink Permalink0
Ja av någon anledning har denna blogg legat i en djup skönhetssömn under ca ett års tid. Jag har hunnit byta jobb (igen!) och även varit betydligt mer aktiv på Instagram, där jag också heter Beautybyråkraten 😊
 
Nu har jag äntligen fått ny energi och massor av inspiration till att fortsätta denna blogg så jag hoppas ni är sugna på att läsa! 
 
I helgen som var besökte jag Stockholm då jag hade fått en inbjudan som jag inte kunde motstå - att få delta på Daisy Beauty Expo 2022. Det är en mässa med inspiration, föreläsningar och visning av olika skönhetsprodukter för press och influencers och på något sätt räknades jag in i denna härliga målgrupp. Det var väldigt nära att evenemanget blev inställt på grund av pandemin, men arrangörerna slet för att kunna skapa ett smittsäkert expo med krav på munskydd, avstånd och mycket handsprit!
 
Då jag hade ett viktigt jobbmöte på fredagen 9-15 och seminarierna för Daisy Beauty skulle börja 14.10 tog jag tåget upp till huvudstaden redan på torsdag kväll och checkade in på Hotell Birger Jarl där föreläsningarna skulle hållas. 
 
 
 Trivsamt rum och bra pris 😊
 
 Trist att gå på restaurang själv, så blev kvällsmat på rummet
 
Jobbmötet deltog jag i digitalt från mitt hotellrum och efter det laddade jag upp med munskydd och några djupa andetag och begav mig till föreläsningssalen. Jag var rätt nervös då jag aldrig tidigare deltagit i någon form av skönhetsevent och inte kände någon av de andra deltagarna. Jag hann vara med på tre väldigt intressanta föredrag med bla solskyddsexperterna Evy technology och det veganska märket The Beauty of sensitive skin.
 
 Namnskylt med namn och titel; Beautybyråkraten 😘
 
 Väldigt klädsamt va?
 
Efter seminarierna var det middag och till min stora lättnad var det bordsplacering så man inte behövde känna sig som att man inte kände nån. Jag fick turen att äta middag tillsammans med fyra andra deltagare som var precis lika beautyintresserade som mig och det var så härligt att kunna verkligen gå in på djupa samtal om bästa foundation, hur man får concealern att inte lägga sig i linjer, vilken parfym som är den ultimata utefter sitt stjärntecken och mycket mycket mer 😍
 
 The Beauty of Sensitive Skin lanserade nyheter för känslig hud, kan kanske passa mig...
 
 Felstavat efternamn, men härligt med bordsplacering!
 
Glada nyvunna vänner!
 
På lördag morgon var det utcheckning och dags att bege sig till Expot som var på vackra Hotell Diplomat. För mig som älskar allt som har med smink och hudvård att göra var det lite som att komma till himmelriket! Montrar fulla med vårens nyheter vad gäller nagellack från Depend, hudvårdnyheter från Gilda Liljeblad, Dr Belter, Mantle och Picaut, färgsprakande ögonskuggspaletter från Suva Cosmetics, härliga tvålar och kroppsprodukter från Baylis & Harding och så vidare. Genom mitt jobb har jag besökt en hel del båtmässor men det här var verkligen en helt annan upplevelse!
 
 Väldigt färgglad och fin monter hos Nordic Beauty Import
 
 Våriga make up nyheter a la Suva Cosmetics
 
 Trevlig pratstund i Gilda Liljeblads monter
 
 
Mellan klockan 9 och 16 bara njöt jag av att få lyssna till en mängd duktiga och väldigt trevliga experter på hudvård och skönhet, åt god lunch och försökte lära känna några av de andra deltagarna genom munskyddets begränsande hölje. Väl på tåget hem pustade jag ut och kände hur jag var full av inspiration och energi så nu blir det Beautybyråkraten 2.0! 
 
En kaffe och några minuters vila
 
I Depends monter fick jag brow lift med deras nyhet soap brows
 
Fint va? 😗
 
Vårens nagellack ser ut som godis!
 
 
Rosa och fina produkter hos Strindberg
 Hudbibeln och kunniga hudterapeuter hos Skinome Project
Till top