beautybyrakraten.se

Bland rynkor, rosacea och myndighetsvardag - tips för 35+-are som vill ha genvägar i skönhetsdjungeln

Sportlovsvecka - med make up för resan & kalas

Allmänt, Jobb & Byråkrati, Make up, Personligt #fuskmedrengöring #sovamedsmink, Baylis & Harding, Edblad, Jane Iredale, Tågresa Permalink2
Trots allt hemskt som nu händer i Europa och att Ukraina har blivit invaderat av Ryssland har vi ändå försökt göra en del roliga aktiviteter då det varit sportlov för barnen. För vår del blev det hemmavid men vi har ändå hunnit med både skidåkning, pulkaåkning och simning så det känns roligt. I fredags var jag på jobbresa i Stockholm och det blev en trevlig avslutning på en jobbvecka med sportlovslediga barn.
 

Till resan kom min nya foundation Pure Pressed base från Jane Iredale väl till pass. Det var tidig morgon eftersom jag skulle med tåget och den foundationen i mineralpuderformat går jättefort och lätt att borsta på ansiktet även om man är lite morgontrött :) Den ger dessutom bra täckning så det behövs ingen concealer eller puder över, och om man vill bättra på basen under dagen går det fint att borsta på ett nytt lager ovanpå.

 

 

 
Det extra fina med den är att jag har den i en praktisk med ändå väldigt fin refill-dosa, så jag stoppade ned både den och den tillhörande foundationborsten i handväskan, tillsammans med ett läppglans och så var jag redo för jobbresa. Om du vill se hur lätt den är att använda och hur resultatet blir har jag en video på det i min Instagram @Beautybyrakraten
 
 
Det blev en trevlig resa, med både tågfrukost, bra och givande möte och riktigt gott lyxfika som min kollega hade ordnat! Och vi klämde in en liten AW på tågresan hem, så det blev en finfin fredagskänsla till skillnad från vad det brukar bli när man tar helg på hemmakontoret.
 
    
 
 
Idag söndag avslutar vi veckan med kalas för vår äldsta son där vi bjudit in lite vänner och familj på fika. Min son älskar allt som har med citron att göra, så hans val av födelsetårta blev en citronkladdkaka. Jag matchade citrontemat med min citrontopp och även med den väldigt härliga handtvålen Royal Garden från Baylis & Harding i doften Lemon & Basil 😍
 
 
 
Jag passade även på att dagen till ära inviga mina nya smycken från Edblad som jag fick när jag fyllde 40 för några veckor sedan, gröna och fina och de kom i sällskap av en jättesöt smyckesnecessär som kommer få följa med på nästa lite längre resa.
 
 
Hoppas ni haft ett fint sportlov eller kommer få det när det är er tur 😘 Och jag hoppas kriget i Europa får ett snabbt slut så inga fler kommer till skada och freden återställs.
#1 - - pleni:

Hi, this is Irina. I am sending you my intimate photos as I promised. https://tinyurl.com/ydeqvwhh

#2 - - pleni:

Hi, this is Irina. I am sending you my intimate photos as I promised. https://tinyurl.com/y7hmebkr

Till top