beautybyrakraten.se

Bland rynkor, rosacea och myndighetsvardag - tips för 35+-are som vill ha genvägar i skönhetsdjungeln

Februari är här, då behövs effektiva vinterprodukter!

Allmänt, Hudvård, Personligt barnens kinder, plitor, torr hy, torra händer handkräm handskrubb Rituals, torra läppar, vintertorrhet Permalink1
Idag är det första februari och vintern har kommit tillbaka. Vi har fått ny snö och en handfull minusgrader. Egentligen längtar jag mest efter att det ska bli vår och varmt, men eftersom det ju bara är februari så kan det lika gärna få vara lite snö eftersom det ändå ljusar upp och skapar inte lika mycket lera och smuts i min tillvaro 😊
 
När det är kallt och vinter ute blir även inomhusluften påverkad, som blir torr och instängd. Så min hud är extra torr just nu och både jag och barnen har fått en del torr-utslag lite här och där. Så, nu tar jag fram det lite tyngre artilleriet och tänkte passa på att tipsa om vilka räddare i nöden-produkter jag använder på mig och på familjen denna vinter.
 
 
Först ut är torra och lite röda och irriterade kinder
För min egen del försöker jag motverka att bli torr i ansiktet genom att använda mild rengöring som inte torkar ut ansiktet, och extra återfuktande dagcreme och nattcreme. När det behövs mer än så, vilket det gör just nu lägger jag en nattmask efter nattcremen och sover sedan med den hela natten. En favorit här är Drink Up Intensive Overnight Hydrating Mask från Origins. Den doftar ljuvligt och har en härlig konsistens som känns väldigt behaglig mot ansiktet. Den går snabbt in i huden så kudden blir inte kladdig.
 
 
Under dagen när jag känner att jag börjar bli lite torr tar jag några sprut med en ansiktsmist/facemist/fuktspray. Min favorit sedan många år tillbaka är Pommisst Hydration Spray från Jane Iredale. Den doftar fräscht och fantastiskt och ger huden en direkt energi- och fuktboost tycker jag.
 
 Den finns här: https://adtr.co/WVES5d
 
För barnens del använder vi Bephanthen till att smörja in kinderna när de är torra och lite röda. Det är en salva och kan även användas på deras läppar. För att förebygga att de ska bli ännu torrare får de använda den återfuktande och milda rengöringen Hydrating Cleanser från CeraVe när de tvättar ansiktet, och så försöker vi undvika att de ska tvätta ansiktena på morgonen utan bara på kvällen. 
 
 Rengöringen finns här: https://adtr.co/WwkQhn
Bephantensalvan finns här: https://adtr.co/qgYS5n
 
Torra läppar
För torra läppar använder jag min älskade lilla vita tub Dry Lips & Spots balm från Decubal. Den går att använda som den är för att motverka att läpparna blir torra och nariga, och även som en bas eller "toppskikt" till andra läppglans eller läppstift för att de ska få lite extra fukt och inte torka ut läpparna. Jag har alltid en tub i handväskan, en i badrummet och en på skrivbordet. Dessutom en riktig budgetprodukt så det är ju extra trevligt.
 
 Den finns här: https://adtr.co/5RWzOu
 
Plitor/torra fläckar
För små ovälkomna plitor använder hela familjen den lilla räddaren i nöden Cicalfate Repair Balm från Avene eller Original Balm från Dr Pawpaw. Den är både ursprungligen produkter för att rädda torra och spruckna läppa, men funkar jättebra på torra små partier i ansiktet och på kroppen.
 
 PawPaw finns här: https://adtr.co/GDEX3p
Avene finns här: https://adtr.co/iPHKq3
 
Torra händer
Till torra händer har jag en lite härligare variant i form av duon The Ritual of Ayurveda Soothing hand balm och Softening miracle scrub från Rituals, och en effektivare variant när händerna verkligen är riktigt torra i form av Locobase Repair.
 Rituals produkter finns här: https://adtr.co/88xdKc
 
Ja nu får vi ta och härda ut denna kalla och torra period helt enkelt, och tänka att varje årstid ändå någonstans har sin charm! 😘
#1 - - Mike Duncan :

Hello

We all know the importance that dofollow link have on any website`s ranks.
Having most of your linkbase filled with nofollow ones is of no good for your ranks and SEO metrics.

Buy quality dofollow links from us, that will impact your ranks in a positive way
https://www.digital-x-press.com/product/150-dofollow-backlinks/

Best regards
Mike Duncan

support@digital-x-press.com

Till top