beautybyrakraten.se

Bland rynkor, rosacea och myndighetsvardag - tips för 35+-are som vill ha genvägar i skönhetsdjungeln

Hösten är kommen!

Allmänt Laura Mercier settingpowder, Lumene primer, dior forever undercover, höst, höstmakeup, täckande foundation Permalink0
Nu känns det som att hösten faktiskt har anlänt. Inte den där kalla, stormiga, regniga hösten utan snarare den vackra, soliga, krispiga hösten som känns väldigt härlig. 

(null)

En annan sak som jag tycker känns härlig är att man nu får ändra om både sin hudvårds- och sminkrutin till ett lite torrare och inte fullt så glansgivanande klimat. På sommaren när man blir varm och svettas brukar jag undvika tjockare/mer täckande foundation och istället satsa på en mineralpuderfoundation eller en BB eller en CC. Men nu, nu har jag plockat fram mina flaskor med flytande foundation! Några av mina favoriter är Dior Forever Undercover, Lancomes Teint Idole och Armani Silk Foundation, som alla har bra täckning och håller glansen borta länge. Sen tillför jag ju gärna lite glow med Bronzer, rouge och highligter. Dessa kan man också ösa på lite mer med nu när man har en tätare bas och själv inte har så mycket färg. Ett tips är också en återfuktande och lystergivande primer under foundationen, tex Laura Mercier Radiant Primer eller Lumene Moisturizer and Illuminating primer. 

(null)

(null)

Idag har jag lagt Lumenes primer, Dior foundation och settingpowder Laura Mercier, ganska rejält med Bronzer och Highlighter från By Terry och rouge från Make up Store, så nu är jag redo för en höstdag och förhoppningsvis lite sparkande av prasslande löv!
Ha en fin höstdag ni också! 🍁🍂
(null)

Till top