beautybyrakraten.se

Bland rynkor, rosacea och myndighetsvardag - tips för 35+-are som vill ha genvägar i skönhetsdjungeln

Konsumtion som höjer humöret i dessa Corona-tider

Allmänt, Hudvård, Make up, Personligt Corona, Rituals, corona-virus, konsumera, nytt favoritmärke, ögoncreme, ögonskuggspalett Permalink0
Överallt i samhället hör man nästan bara rapporteringar om Corona och mycket känns mörkt och hemskt runt om i världen. Förutom att många människor blir sjuka och till och med dör är det även tragiskt att många företag går i konkurs och människor blir av med sina arbeten. Det låter kanske ytligt men jag tänker att så länge jag inte drabbas av att bli av med mitt jobb eller blir sjuk så kan jag åtminstone bidra med att konsumera saker så inte hela samhället stänger ner. Idag har jag varit på Colorama här i Mjölby och handlat färg, tapeter och verktyg då vi håller på och renoverar vårt vardagsrum och badrum här hemma. Färgen jag valde hette Ljuvlig så bara namnet känns ju väldigt härligt. Efter det blev det fusk-lunch med pizza på Pizzeria Shalom som också märker av att det blir färre kunder på grund av Corona-smittan. Sista stoppet blev ICA och uthämtning av ett paket från Rituals. 
 
I skåpet som ser ut som en ugn tillverkas vår färgburk "Ljuvlig"
 
 
Nytt favoritmärke Rituals
 
Rituals är ett märke som jag inte testat så mycket tidigare, men som jag länge varit nyfiken på och hört mycket gott om. Dessutom gör ju själva atmosfären i deras butiker att man blir sugen på att prova! 
 
I julklapp fick jag en jättehärlig låda från Rituals av min sambo, som innehöll alla möjliga produkter och jag blev helsåld. Så härom dagen gick jag in på deras webbshop och efter en del spanande och läsande klickade jag hem en ögoncreme (The Ritual of Namaste Hydrate Cooling eye lotion) och en superfin ögonskuggspalett (Miracle Day to Night Eye Palette). Min nuvarande ögoncreme håller på och tar slut så jag behövde en ny (ja faktiskt!), men fler ögonskuggor behöver jag inte alls så det var ren lyxkonsumtion ;) Lite extra trevligt var att jag dessutom fick några produkter på köpet. Dels en duschcreme(The Ritual of Tsuru Shower Gel) för att jag blev ny medlem, dels en lite mindre duschcreme i mousseform (The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel) och så en miniprodukt som är en handmask (The Ritual of Jing Sleep night rescue hand mask).
 
 
 
 
En annan sak jag gillar med just Rituals är att de inger en harmoni, bara lådan produkterna kom i var så fin. Jag ser fram emot att testa de olika produkterna och få koppla bort Corona-problemen för en stund och istället stressa ner med härliga dofter och konsistenser.
 
 
Vad tycker ni om Rituals och har ni någon favoritprodukt som man borde testa?
Till top