beautybyrakraten.se

Bland rynkor, rosacea och myndighetsvardag - tips för 35+-are som vill ha genvägar i skönhetsdjungeln

Jag erkänner, jag har Beauty-fuskat!

Allmänt, Make up #fuskmedrengöring #sovamedsmink Permalink0
  1. Ja det är sant, jag har fuskat i helgen! Jag brukar vara väldigt noga med att alltid se till att tvätta bort dagens smink innan jag går och lägger mig, eftersom det är viktigt att låta huden andas mer och inte riskera igentäppta porer och andra orenheter. 

    Men i lördags var jag och barnen på besök hos mormoor och morfar för att ha lite mello-mys med övernattning. Och jag packade inte med mig rengöring och sminknecessär då vi bara skulle vara där lördag till söndag och sedan åka hem. Så när Mellot var avgjort borstade jag bara tänderna och gick faktiskt och la mig utan att tvätta ansiktet! 

    Dagen efter fick jag "blotta" ansiktet med papper, det vill säga att man trycker papper mot huden för att det ska suga upp olja/det feta från huden. Jag tog även bort lite svart smuts under ögonen då lite mascara hade ramlat ner. Man känner sig inte jättefräsch men jag iddes helt enkelt inte och om man fuskar en gång av hundra tror jag inte att huden ballar ur för det :) Jag valde dock att använda en mer vårdande foundation som ändå låter huden andas.

    (null)

(null)

Brukar du också fuska med rengöring ibland?
Till top