beautybyrakraten.se

Bland rynkor, rosacea och myndighetsvardag - tips för 35+-are som vill ha genvägar i skönhetsdjungeln

Charlotte Tilbury - Ny foundation

Allmänt, Make up charlotte tilbury, ny foundation Permalink0
Äntligen ska jag få testa en ny foundation som jag har hört mycket gott om, nämligen Charlotte Tilburys Airbrush Flawless Foundation. Tidigare har Charlotte Tilburys produkter bara gått att köpa utomland, men nu finns de även i Sverige. Jag beställde min foundation från deras webbshop och nu kom äntligen paketet till min brevlåda.
 
    
 
 
Eftersom jag inte har sett produkterna i butik var det svårt att veta vilken nyans jag skulle välja, så jag tog den som var näst ljusast, Neutral 1. När jag nu idag skulle testa den insåg jag snabbt att den var några nyanser för ljus för mig, så jag klickade i lite av en annan foundation som är i mörkaste laget för mig, Hourglass Immaculate Liquid Powder Foundation nyans Sand.  Jag blandade ihop dessa två foundations på ovansidan av min vänstra hand och klickade sedan ut det i ansiktet. Sedan gick jag loss med min fuktiga beautyblender och duttade in foundationen ordentligt i ansiktet. Det blev en fin matt yta med nästan full täckning och den höll sig även fin hela dagen och kvällen så jag är mycket nöjd med den än så länge. Men om jag köper en ny flaska i framtiden kommer jag definitivtt välja en mörkare nyans.
 
      
 
Så här blev resultatet, än så länge är jag nöjd :)
 
 
I paketet fick jag även två prover och en av dem var en produkt jag länge velat prova, nämligen Charlotte Tilbury – Magic Cream. En ansiktskräm som ska ge maximalt med fukt och glow. Så här står det på hemsidan att den ska användas;"Värm upp en klick med fingrarna och massera sedan in i huden innan makeupen ska på. Den förbereder huden och ger verkligen en magisk lyster, aldrig varit med om något liknande och den doftar underbart!" Ser fram emot att testa även den.
 
Har ni testat någon av Charlotte Tilburys produkter och i så fall, vad tyckte ni?
Till top