beautybyrakraten.se

Bland rynkor, rosacea och myndighetsvardag - tips för 35+-are som vill ha genvägar i skönhetsdjungeln

Plötsligt händer det!

Allmänt, Personligt Uppstart, myndighet, rosacea, rynkor, skönhet, skönhetsdjungeln, småbarnsförälder, vintertorrhet Permalink0
Sådär, nu var det dags även för mig - att ta det läskiga första steget ut i blogg-världen. Jag har länge fascinerats av andra bloggare och lite i smyg drömt om att en dag kunna sälla mig till den modiga skaran. Jag har inte vågat ta klivet med undanflykter så som "men inte vill väl någon läsa om vad jag har att skriva", "bloggande är bara för ungdomar" och "jag kan nog inte tillräckligt mycket om det jag vill skriva om", allt enligt jantelagens oskrivna regler. Men nu händer det, att den här byråkraten med ett brinnande intresse för att som har med beauty att göra, tar just det där steget.
 
Så jag hoppas ni vill följa med mig in i snåren i den värld jag tycker så mycket om - skönhetsdjungeln. Jag kommer lägga upp tips och trix som underättar min ofta stressiga vardag som myndighetanställd och småbarnsförälder, och berätta om hur jag gör för att komma till rätta med tex vintertorrhet, rosacea, rynkbekämpning och allmänt piff som gör vardagen lite glammigare. 
Välkomna!
 
Till top