beautybyrakraten.se

Bland rynkor, rosacea och myndighetsvardag - tips för 35+-are som vill ha genvägar i skönhetsdjungeln

Tack för all pepp, bloggande borde alla prova på!

Allmänt, Personligt Allmänna tips, Bloggande borde alla prova på, Bloggvärlden, Få ur all produkt ur förpackningen, Handduk till ansiktet, Leende, Sidenörngott, skönhet, Örngott bra för huden Permalink0
#
 
Nu är det drygt en vecka sedan jag tog klivet in i den omtalade bloggvärlden, och jag måste säga att det är jätteroligt! Jag har fått många glada hejarop och tack för bra tips, vilket känns fantastiskt kul. Det är precis det som är målet med min blogg, att kunna dela med mig av saker jag gillar och gärna även få höra vad ni kan tänkas ha för ess i skönhetsrocken. Så, stort tack till er alla som har läst mina inlägg, och jag hoppas ni vill fortsätta göra det även framöver.
 
Idag vill jag även passa på och ge er lite mer allmänna tips gällande skönhet, som är små men ändå bra :)
 
# Det första är att tänka på vilken handduk man använder till just ansiktet. Helst ska man inte använda samma handduk till sitt regjorda ansikte som övriga familjen använder och inte heller den man använder varje gång man tvättat händerna. Jag brukar ha en särskild handduk till bara just ansiktet, som jag hänger allra längst bort från tvättstället så att den blir för jobbig för barnen att nå och denna byter jag ut oftare än de andra.
 
# Nästa tips är att byta örngott ofta, gärna flera gånger i veckan. Detta eftersom det kommer i direkt kontakt med ansiktet och om det är smutsigt kan det göra att huden blir oren. Extra bra är om man använder örngott som är gjorda av siden då de inte torkar ut huden på samma sätt som bomull kan göra under natten eftersom de är blanka och lena och inte ger någon fiktion, så de sliter mindre på håret och bidrar mindre till sovrynkor. Tips på härliga sidenörngott är SidenSelmas; (https://www.sidenselma.se/)
 
# Nästa tips är att se till att använda upp så mycket av dina produkter som möjligt, för det känns ju väldigt onödigt att behöva slänga dyra krämer och så. När jag inte kan trycka ut mer kräm ur en tub brukar jag klippa upp den allra högst upp så jag komma åt att peta ut all kräm därinne, och sedan använda en påsklämma för att den kräm som ännu finns kvar ska hålla sig några dagar till.
 
          
 
# Det sista är mitt favorittips - sätt på dig ditt finaste leende! Inga produkter eller sminkningar i världen kan göra en sådan skillnad som ett leede gör. De hjälper både insidan och utsidan och smittar förhoppningsvis även av sig!
Till top