beautybyrakraten.se

Bland rynkor, rosacea och myndighetsvardag - tips för 35+-are som vill ha genvägar i skönhetsdjungeln

Glitter-time!

Allmänt, Make up Permalink1
Ikväll ska jag och familjen på första deltävlingen i årets Melodifestival, som hålls i Linköping. Jag har alltid tyckt att det är roligt med Mello och ska bli kul att uppleva stämningen live. Det är kanske inte fantastiskt ur ett rent musikaliskt perspektiv, men jag älskar att det är fritt fram för extra mycket glitter och glamour!
 
 
 Så, inför detta jippo har jag gjort en make med lite extra glitter och Mello-inspo. Jag började med att göra en vanlig sminkning, med bas och ögon i neutrala och matta toner. Efter det adderade jag en väldigt glittrig ögonskugga (Jane Iredale 24 K Gold Dust Shimmer Gold), bara namnet får mig att älska den! Det lösa guld-glittret duttar jag på över min vanliga skugga, men bara på själva ögonlocket. Sedan tog jag en glitter-eyeliner i guld (Beauty UK Glitter Liquid Eyelinerno. 2 Gold) och drog under kajalen på den nedre fransraden. 
 
Jag använde en highligter i guld-ton (Becca Apres Ski Glow Face Palette) på kindbenen och precis under ögonbrynen för lite extra glow. Som avslutning applicerade jag ett rött skimrande läppstift (Nouba nr 54) och så klart ett par glittrande örhängen från favoritmärket Lily and Rose som jag fått i present från en lika fin vän.
 
 
Bild med vanlig sminkningen...
 
 
...Tadaa - redo för Melodifestivalsfesten!
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Angelica Wåhlin:

Wow, vilken fin makeup!

Svar: Tack snälla! Är det Mello så är det ;)
BeautyByråkraten

Till top