beautybyrakraten.se

Bland rynkor, rosacea och myndighetsvardag - tips för 35+-are som vill ha genvägar i skönhetsdjungeln

Födelsedag - I love it!

Allmänt, Personligt Permalink0
Jippie, idag går jag från att vara 37-åring till 38-åring. Ingen större skillnad egentligen, men väldigt trevligt att bli grattad av familjen med frukost på sängen i morse och att det har rasat in fina hälsningar från vänner hela dagen. Jag fick en Macbook dator från min sambo som tyckte att jag borde ha en egen dator nu när jag börjat blogga och så. Av en jobbarkompis fick jag även en jättefin laddsladd till mobilen som passar perfekt till nya datorn för lite extra piff.
 
 
Det blev även en tur till min favoritklädaffär i Mjölby, Miksi. De har alltid mycket fint och väldigt trevlig personal. Jag fastnade för en söt skjortklänning i mossgrönt så det fick bli en födelsedagspresent till mig själv.
 
 
 
 
Jag tänker att denna kan vara fin både till täta strumpbyxor och stövlar men också att ha den uppknäppt med vitt linne under och ett par ljusa jeans. Hur hade ni stylat denna?
Nu ska jag fortsätta njuta av att jag blivit ett år äldre, med Cava som jag köpte med mig från en tjänsteresa i Barcelona för tio år sedan och ostbågar. Ha det bra!
 
Till top