beautybyrakraten.se

Bland rynkor, rosacea och myndighetsvardag - tips för 35+-are som vill ha genvägar i skönhetsdjungeln

Alla hjärtans dag med ett leende på läpparna

Allmänt, Jobb & Byråkrati, Personligt Allmänna tips, alla hjärtans dag, ett leende på läpparna, läppstift Permalink2
 
 
Idag är det en av årets bästa dagar, iallafall om man frågar mig - Alla hjärtans dag. Det är liksom lite extra kärlek i luften och folk är lite extra snälla och omtänksamma. När jag kom till tågstationen i Norrköping i morse satt det stora hjärtan i träden framför entrén, vid den traditionsenliga fredagsfrukosten som jag och mina jobbarkompisar turas om att anordna, fanns det fina hjärtgodisar, i lunchmatsalen låg det röda hjärtan på varje bord, i gallerian var det en tjej som gav mig en hjärtklubba och när jag kom hem på kvällen hade sambon köpt hjärtbakelser 💕
 
         
 
 
Vad gäller beauty kopplat till alla hjärtans dag tycker jag man kan köra på lite extra rött eller rosa läppstift eller läppglans, lystrig highligter överst på käkbenet under ögat, glittrig ögonskugga och en extra god parfym. Men det allra viktigaste skönhetsknepet som jag vill lyfta fram lite extra idag är faktiskt leendet. Ett leende ansikte är hundra gånger vackrare än ett icke leende, håller ni inte med?
 
     
 
 
 
Så, ha en riktigt härlig alla hjärtans dag, och glöm inte att le lite extra framöver 😘
#1 - - Anonym:

Du är strålande snygg! Jag jobbar i klädbutik och vi delade ut rosor till kunderna :D

Svar: Men tack så mycket :) Ja det är härligt att det händer mer trevliga saker generellt på den dagen, men någon ros fick inte jag tyvärr ;)
BeautyByråkraten

#2 - - ajlimullersandvik.blogg.se:

Råkade bli anonym av misstag :)

Till top