beautybyrakraten.se

Bland rynkor, rosacea och myndighetsvardag - tips för 35+-are som vill ha genvägar i skönhetsdjungeln

Youtube - Jag är som ett barn på julafton!

Allmänt, Make up, Personligt Jobbvecka, Setting powder, Settingspray Permalink0
125 visningar av mina videos på Youtube, vilken grej! Jag hade väl aldrig trott att knappt någon skulle tycka det var intressant att titta på en video där jag sitter och babblar och sminkar mig, men tydligen hade jag fel :) Dessutom är det väldigt roligt att både spela in och även redigera film, så det är ju bara en bonus om sedan någon vill se dem. Jag känner mig lite som ett barn på julafton när jag får sitta och bara grotta ner min i sminkets och hudvårdens härliga värld.
 
Nu, ny vecka och nya tag. Hösten är i antågande och det är betydligt svalare i luften, lite skönt ändå tycker jag, för då får man börja använda syror och mer täckande foundation igen, och strumpbyxor till kjol och klänning! Svalare även på kontoret och då är det lättare att hålla sig pigg, även om jag ju redan saknar de ljumma kvällarna... Just nu har jag lunch, så jag får väl försöka hinna ut en sväng för att insupa lite av den uppfriskande höstluften.
 
 
 
Igår gjorde jag min sjunde youtube-video, som jag ska försöka göra färdig ikväll. Det är ett beautyhack som jag testar om jag tycker det verkar fungera eller inte. Idén fick jag när jag såg ett inlägg på Instagram som Kicks hade gjort, där de beskrev detta beautyhack och uppmanade folk att testa, så det var jag ju inte sen att haka på. Hacket går ut på att få basen, alltså sin foundation, att sitta ännu bättre och se fin ut längre. Tricket är att lägga setting puder och setting spray under den vanliga basrutinen, för att på så sätt bygga upp ett "inre tätskikt" mot att foundationen rör på sig under dagen. Jag testade detta igår och jag instämmer att foundationen satt fint väldigt länge, och idag har jag sminkat mig med exakt samma produkter men utan detta extra steg så sen ska jag jämföra vilket som är mest hållbart.
 
Ja jag vet, lite fånig bild, men det får duga.
 
Jag har även en annan video på gång, för jag har fått ett provpaket med produkter från NuSkin som jag ska testa för att se vad jag tycker om dem. Det ska också bli roligt och spännande, precis som det alltid är att få testa nytt. En del kanske tror att jag gör detta för att tjäna pengar eller så, men jag får absolut inget betalt utan det är helt enkelt bara min hobby! 
 
Något som hade varit kul är om ni som läser denna blogg hade nån idé eller önskemål om vad jag kan testa eller göra en video om, så har ni några tips just hit me! :) Jag tänker att filmerna blir som en del i denna blogg, så det snarare blir en Vlogg, men än så länge har jag inte lyckats lägga in dem rent fysiskt här på sidan, så tyvärr måste man gå in på youtube kanalen Beautybyrakraten för att se dem.
 
 
Ha det så bra, vi hörs!
 
 
Till top